Про компанію АвтоЄвроТрейд

Ми раді вітати Вас на сайті нашої компанії!

Компанія ТОВ "АвтоЕвроТрейд" почала свою діяльність на ринку оптового та роздрібного продажу акумуляторів у 2009 році. Протягом усього часу згуртований та кваліфікований персонал робить все для того, щоб Вам було комфортно і безпечно купувати акумуляторну продукцію для автомобілів саме у нас.

За цей немаленький період ми, крім зручного інтернет-магазину "АЕТ.uа", відкрили мережу магазинів з продажу автомобільних акумуляторів "TOPCAR". Будь-якие зроблене замовлення Ви завжди, при бажанні, зможете забрати там.

Основний напрямок нашої діяльності - продаж автомобільних акумуляторів, акумуляторів для мотоциклів і скутерів, вантажних акумуляторів. Також у асортименті представлені зарядні пристрої, промислові акумулятори та автомастила.

Чому вигідно купувати саме у нас?

Прямі зв'язки з заводами-виробниками акумуляторної продукції та іншого товару дозволяють нам підтримувати широкий асортимент і низькі ціни.

У нас Ви можете придбати продукцію таких брендів, як: Varta, Bosch, Mutlu, Inci-Aku, Blizzaro, Top Car, Grom, Westa, Ista, Fiamm, Rocket, Medalist, MegaBatt, Moratti, Startech, Topla, Intertab, Monbat, Exide, Global, Forse і багато інших.

У нашому каталозі товарів представлена ​​тільки якісна і сертифікована продукція. Ми не торгуємо всім підряд! За досить тривалий час існування нашої компанії і отриманого досвіду ми навчилися відбирати тільки якісні товари, тому, купуючи у нас, Ви завжди залишитеся задоволені своїм вибором!

Ми завжди раді спілкуванню з нашими клієнтами. Якщо у Вас є будь-які побажання, зауваження чи пропозиції - пишіть нам, і ми звернемо на це увагу.